class="single single-post postid-16605 single-format-standard">

vascar logo color

O nouă identitate vizuală: Vascar, suflet de bucătar
București, 30 mai 2013. Cu o experiență de aproximativ 30 de ani în sectorul alimentar, brandul Vascar vine în întâmpinarea consumatorilor cu o identitate vizuală creativă și cu un concept nou pentru  reorganizarea portofoliului de produse.

Dorința de reinterpretare și de inovare a brandului Vascar a luat formă în urma unor ample cercetări de piață axate pe nevoile și preferințele consumatorilor. Astfel, păstrând aceleași standardele de calitate, brandul Vascar devine, sub sloganul „Vascar, suflet de bucătar”, un brand umbrelă pentru produsele din carne de pui, de porc, de vită și din carne mixtă, cât și pentru brandul de mâncăruri Moldova în bucate.

De asemenea, conceptul creativ este completat de o nouă identitate vizuală. Având ca sursă de inspirație domeniul gastronomic, noul logo reafirmă promisiunea brandului pentru tradiție și totodată reflectă atenția companiei pentru un stil de viață modern.

„Gustul tradițional, calitatea ingredientelor și a serviciilor noastre sunt criterii de referință pentru noi. Aceste valori se află și la baza brandului Vascar, ritualul prepararii produselor fiind similar cu cel al unui maestrubucătar.

Mai mult, din dorința de a venit în întâmpinarea consumatorilor cu un concept nou, modern și plăcut, am creat, pentru brandul Vascar o nouă identitate vizuală care reflectă foarte bine grija cu care pregătim fiecare produs pentru consumatorii noștri”, apreciază Vlad Ciuburciu, Director Marketing Vascar SA

“Rebranding-ul Vascar marchează o etapă de maturitate deplină a brand-ului și reflectă cu fidelitate filosofia și maniera companiei de a se raporta la categorie. Departe de a fi o schimbare superficială, rebranding-ul Vascar arată de fapt cum este această companie cu adevărat, în profunzime, iar diferențierea brand-ului față de celelalte brand-uri din categorie este de fapt fundamentată în diferențierea reală a companiei în contextul competițional.”, declară Andreea Florea, Client Service Partner Brandtailors

Fiind un brand modern, cu istorie, brandul Vascar funcționează atât ca brand corporate, cât și ca brand de produs și retail. Mai mult, înțelegând rolul important pe care îl îndeplinește, compania își respectă agajamentul de a educa consumatorii să urmeze o dietă echilibrată, care să includă și produse preparate pe bază de carne.

 

Despre Vascar

Înfințată în Vaslui în anul 1984, Vascar este o companie orientată spre realizarea unui flux de producție optim, începând cu tranșarea cărnii de porc, vită și oaie și continuând cu prepararea acesteia în mezeluri, pate-uri, carne presată și mâncăruri gătite pe bază de carne, în vederea comercializării acestora la nivel național, către consumatorii finali și intermediari.

Compania deține 18 magazine proprii și un număr de peste 130 de sortimente de preparate din carne – dintre care 38 sortimente de conserve și 18 produse atestate tradițional.

La Vascar, ritualul preparării cărnii este similar cu cel al unui maestru-bucătar: carnea și ingredientele de bază sunt selectate cu mare atenție astfel încât să fie de cea mai bună calitate și să conțină echilibrul ideal de proteine astfel încât consumatorii să beneficieze de nivelul necesar de energie și totodată de un gust savuros

În 2011, compania a obținut certificatul “Food Safety System Certification”, iar în 2013 certificatul de „British  Retail Consortium” .Prin obtinerea acestor certificari se confirma politica managementului companiei privind  securitatea alimentara a produselor fabricate asigurand un nivel inalt de transparenta pe intreg fluxul de  productie si furnizare.

 

 

Persoana de contact: Ciuburciu Vlad, vlad@vascar.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Stiri din aceeasi categorie

 • Corneliu Porumboiu a fost selectat în secţiunea Forum a Festivalului Internaţional de Film de la Berlin cu filmul „Fotbal Infinit”
 • O ambulanţă care transporta un pacient de 42 de ani, a rămas blocată în zăpadă pe drumul dintre localităţile Roşieşti si Vutcani
 • O gravidă din Dodești a născut în Centrul Maternal Bârlad, fără a beneficia de asistență medicală
 • Peste 300 de locuri de muncă disponibile in judet
 • Din cauza ninsorilor abundente şi a viscolului localitatile Murgeni şi Fălciu au ramas partial fara curent
 • Troleibuzul la Vaslui, un mare esec!
 • Află care este situaţia drumurilor naţionale din Judetul Vaslui, înainte de a pleca la drum
 • Pe 24 ianuarie Vasluiul va sărbători cei 159 de ani de la Unirea Principatelor Române
 • Conducerea Poliției Județene și o parte din serviciile instituției s-au mutat în casă nouă
 • Astazi Consiliul Judetean imparte banii comunelor
 • Stiri din aceeasi categorie

 • Cod galben de ceață în Vaslui si alte 10 județe
 • Ultimul monarh al Romaniei, Regele Mihai 1 a murit !
 • Diferenţele de business între judeţe vecine arată cât de polarizată este economia locală a României
 • Indemnizatia minimã de crestere a copilului se va majora, de la 1 ianuarie 2018, la 1.250 de lei, fatã de 1.233 de lei
 • Fostul preşedinte al Camerei de Comerţ, Mihail Vlasov, va părăsi astăzi Penitenciarul Vaslui
 • În noaptea de sâmbătă spre duminică, 28/29 octombrie, vom trece la ora oficială de iarnă
 • Cozi de zeci de tiruri la Vama Albița dupa ce sistemul informatic a fost blocat 15 ore
 • O româncă din Vaslui, este prima doamnă a Cataloniei
 • Cum alegem cabinetul de avocatura
 • În curând, polițiștii rutieri vor veghea prin camere fixe dacă șoferii respectă viteză maximă admisă