class="single single-post postid-16605 single-format-standard">

vascar logo color

O nouă identitate vizuală: Vascar, suflet de bucătar
București, 30 mai 2013. Cu o experiență de aproximativ 30 de ani în sectorul alimentar, brandul Vascar vine în întâmpinarea consumatorilor cu o identitate vizuală creativă și cu un concept nou pentru  reorganizarea portofoliului de produse.

Dorința de reinterpretare și de inovare a brandului Vascar a luat formă în urma unor ample cercetări de piață axate pe nevoile și preferințele consumatorilor. Astfel, păstrând aceleași standardele de calitate, brandul Vascar devine, sub sloganul „Vascar, suflet de bucătar”, un brand umbrelă pentru produsele din carne de pui, de porc, de vită și din carne mixtă, cât și pentru brandul de mâncăruri Moldova în bucate.

De asemenea, conceptul creativ este completat de o nouă identitate vizuală. Având ca sursă de inspirație domeniul gastronomic, noul logo reafirmă promisiunea brandului pentru tradiție și totodată reflectă atenția companiei pentru un stil de viață modern.

„Gustul tradițional, calitatea ingredientelor și a serviciilor noastre sunt criterii de referință pentru noi. Aceste valori se află și la baza brandului Vascar, ritualul prepararii produselor fiind similar cu cel al unui maestrubucătar.

Mai mult, din dorința de a venit în întâmpinarea consumatorilor cu un concept nou, modern și plăcut, am creat, pentru brandul Vascar o nouă identitate vizuală care reflectă foarte bine grija cu care pregătim fiecare produs pentru consumatorii noștri”, apreciază Vlad Ciuburciu, Director Marketing Vascar SA

“Rebranding-ul Vascar marchează o etapă de maturitate deplină a brand-ului și reflectă cu fidelitate filosofia și maniera companiei de a se raporta la categorie. Departe de a fi o schimbare superficială, rebranding-ul Vascar arată de fapt cum este această companie cu adevărat, în profunzime, iar diferențierea brand-ului față de celelalte brand-uri din categorie este de fapt fundamentată în diferențierea reală a companiei în contextul competițional.”, declară Andreea Florea, Client Service Partner Brandtailors

Fiind un brand modern, cu istorie, brandul Vascar funcționează atât ca brand corporate, cât și ca brand de produs și retail. Mai mult, înțelegând rolul important pe care îl îndeplinește, compania își respectă agajamentul de a educa consumatorii să urmeze o dietă echilibrată, care să includă și produse preparate pe bază de carne.

 

Despre Vascar

Înfințată în Vaslui în anul 1984, Vascar este o companie orientată spre realizarea unui flux de producție optim, începând cu tranșarea cărnii de porc, vită și oaie și continuând cu prepararea acesteia în mezeluri, pate-uri, carne presată și mâncăruri gătite pe bază de carne, în vederea comercializării acestora la nivel național, către consumatorii finali și intermediari.

Compania deține 18 magazine proprii și un număr de peste 130 de sortimente de preparate din carne – dintre care 38 sortimente de conserve și 18 produse atestate tradițional.

La Vascar, ritualul preparării cărnii este similar cu cel al unui maestru-bucătar: carnea și ingredientele de bază sunt selectate cu mare atenție astfel încât să fie de cea mai bună calitate și să conțină echilibrul ideal de proteine astfel încât consumatorii să beneficieze de nivelul necesar de energie și totodată de un gust savuros

În 2011, compania a obținut certificatul “Food Safety System Certification”, iar în 2013 certificatul de „British  Retail Consortium” .Prin obtinerea acestor certificari se confirma politica managementului companiei privind  securitatea alimentara a produselor fabricate asigurand un nivel inalt de transparenta pe intreg fluxul de  productie si furnizare.

 

 

Persoana de contact: Ciuburciu Vlad, vlad@vascar.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Stiri din aceeasi categorie

  • O banala cearta casnica s-a terminat cu o crima, in comuna Bogdanesti
  • Accident în jurul orei 5 in aceasta dimineață, in zona ‘Independența’
  • Hoţ prins de un agent de politie de la Serviciul Rutier Vaslui care trecea întâmplător prin zona
  • Monumentul independenței, din piata Piața Palatului de Justiție, a fost restaurat
  • Orasul Bârlad nu se poate dezvolta, pentru ca este una din localitãtile cu cea mai mare concentratie urbanã la nivel national
  • Târgului Educației a adunat sute de elevi de clasa a opta, curioși să afle care sunt ofertele liceelor vasluiene pentru anul școlar 2018-2019
  • 604 joburi disponibile sunt înregistrate la această dată în evidențele AJOFM Vaslui
  • Licitația pentru „centura” Bârladului, afost contestată pe ultima sută de metri
  • Bărbatul care a agresat două fetiţe în scara unui bloc din Husi, a fost arestat
  • Un tânăr in varsta de 25 de ani, din Vaslui, este în comă, după ce un vecin i-a înfipt furca în ochi
  • Stiri din aceeasi categorie

  • 32 de ani de la explozia nucleară de la Cernobîl, un milion de oameni si-au pierdut viata, si alti 3,5 milioane de persoane au fost iradiate
  • OLX.ro, a introdus de pe 18 aprilie, limite stricte pentru publicarea de anunţuri gratuite, doar 3 anunturi gratuite de la 100
  • Mărmureanu anunta ca marele cutremur va avea o magnitudine cuprinsă între 7,2 şi chiar 8 grade
  • Prognoza meteo pe trei luni: Ploi abundente in aprilie, si seceta in iunie
  • Cod galben de ceață în Vaslui si alte 10 județe
  • Ultimul monarh al Romaniei, Regele Mihai 1 a murit !
  • Diferenţele de business între judeţe vecine arată cât de polarizată este economia locală a României
  • Indemnizatia minimã de crestere a copilului se va majora, de la 1 ianuarie 2018, la 1.250 de lei, fatã de 1.233 de lei
  • Fostul preşedinte al Camerei de Comerţ, Mihail Vlasov, va părăsi astăzi Penitenciarul Vaslui
  • În noaptea de sâmbătă spre duminică, 28/29 octombrie, vom trece la ora oficială de iarnă