class="single single-post postid-50634 single-format-standard">

A inceput razboiul parcarilor in Bârlad, sunt disponibile 3000 de parcari pentru 11000 de masini

parcare-blocuri-barlad

Deși Bârladul numără aproape 11.000 de autoturisme, doar pentru puțin peste 3.000 dintre ele sunt locuri de parcare amenajate de municipalitate în diferite cartiere. Celelalte sunt lăsate de-a valma, pe prima bandă a arterelor rutiere, pe treceri de pietoni, pe trotuare, pe spații verzi și pe unde mai găsesc de cuviință șoferii.

Se observă cu ochiul liber că pentru aproape 8.000 de vehicule nu există parcări betonate amenajate în cartiere, așa că fiecare șofer se descurcă așa cum crede și își lasă mașina pe trotuar, pe spațiul verde, pe prima bandă a străzii etc. În acest context, edilii s-au gândit să facă puțină ordine, măcar în privința parcărilor amenajate de municipalitate, în sensul de a scoate la licitație pentru închiriere locurile de parcare.  Măsura, favorabilă în special celor care își permit să achite suma ce va fi propusă, ar trebui să pună punct ocupării abuzive de către cei care sunt mai „iuți de picior” și își „rezervă” cu de la sine putere locurile, fie lăsând pe asfalt tot felul de obiecte prin care își marchează teritoriul, fie chiar inscripționându-și numerele de înmatriculare cu vopsea pe asfalt.

Citeste mai departe pe: www.obiectivvaslui.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>