class="single single-post postid-50650 single-format-standard">

Adrian Porumboiu a redevenit actionarul majoritar la Comcereal

Adrian_Porumboiu_976c38b9fa

Constatând că tăcerea nu mai e de aur, omul de afaceri Adrian Porumboiu a organizat ieri o conferință de presă, în cadrul căreia a clarificat situația actuală a Comcereal SA Vaslui, la care grupul de firme Racova are din nou 84% din acțiuni.

Omul de afaceri și-a continuat astfel prezentarea: “Departe de mine chestiuni precum mania persecuției și teoria conspirației, dar unele coincidențe, aparent nevinovate, sunt greu de explicat. În anii 2013-2014, grupul de firme Racova a intrat într-o criză financiară neplăcută, așa cum se întâmplă peste tot în lume. Fiind în joc soarta a peste 6.500 de angajați, ca să nu mai pun la socoteală și obligațiile la bugetul statului, m-am gândit la ceea ce e mai bine să fac, adică să fac toate eforturile ca să nu intre nicio firmă în insolvență.

E momentul să arăt că individul care pur și simplu a jefuit clubul de fotbal FC Vaslui a vrut să jefuiască în continuare și a cerut insolvența la nouă dintre firme. În acel moment, credibilitatea mea a fost spulberată. Totul părea a fi un aranjament între mine și acea persoană. Tot atunci a apărut și acea bombă atomică, prin care un ministru al agriculturii, Daniel Constantin, împreună cu un prim-ministru, Ponta, au dat Comcereal o sancțiune de aproape 17 milioane de euro, fără notificări.

În final, a apărut și o rază de soare.

“Există o variantă prin care, cel puțin la producția vegetală, lucrurile să poată să se închege în așa fel încât, pe de o parte, proprietarii terenurilor să-și primească drepturile, iar pe de altă parte, să se lucreze terenurile așa cum trebuie. Sper ca Ministerul Agriculturii și APIA să înțeleagă momentul mai mult decât dificil, iar banii din subvenții să ajungă unde trebuie”, a încheiat Adrian Porumboiu.

Citeste mai departe pe: www.obiectivvaslui.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>