class="single single-post postid-49504 single-format-standard">

Aici ar fi trebuit sa fie noul bazar al Vasluiului

thumbnail (2)

Desi este iarna, temperaturile de cateva saptamani nu mai scad ziua sub 0 grade, deci in concluzie se poate munci in aer liber. Drept dovada sunt doua santiere in aceasta perioada in Vaslui. 1 Strip Mall, constructie ce a inceput anul trecut in toamna. 2 magazin dedeman, constructie inceputa in decembrie si ce se afla intr-un stadiu foarte avansat.

Doar primaria sta si asteapta sa vina vara, de aproape 1 an de zile ar fi trebuit sa termine constructia noului bazar din Vaslui+ Targul de masini. Doi ani in care au pus motive ca trebuie refacut proiectul si adaugate mai multe iesiri de urgenta in caz de incendiu. doi ani sa trebuiasca sa refaci un proiect?

Desi primarul a primit aviz favorabil pentru construirea bazarului inca din toamna anului trecut, suntem in februarie luna cu temperaturi de 0-10 grade cu plus si totusi nu s-a inceput nimic. Se tot lalaieste de ani de zile inceperea acelei constructii..  Nu e de mirare caci suntem in Romania si treburile astea se intampla mai peste tot.      Bine ca firmele private cand se apuca de o treaba o termina la timp si tu ca primarie nu? cum acele firme private pot munci si pe timp de iarna si primaria nu?  Si uite asa se face un an de zile de cand acel bazar trebuia sa fie construit..

Raspunsurile si scuzele raman in primarie…

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>