class="single single-post postid-52192 single-format-standard">

Alexandru Arşinel şi Vasile Moraru vin la Festivalul „Constantin Tănase”

afis13

Teatrul Odeon din Bucureşti cu spectacolul „Clasic e fantastic”, Teatrul din Botoşani cu „Bocitoarele vesele”, Teatrul de Comedie cu spectacolul „Breaking news”, Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”, Teatrul „Mihai Eminescu” din Chişinău, Teatrul din Târgu Mureş – Compania Liviu Rebreanu şi Teatrul „Radu Stanca” din Sibiu vor fi protagoniştii ediţiei de anul acesta a Festivalului de Umor „Constantin Tănase” a cărei organizare este pe ultima sută de metri.

„Suntem în discuţii avansate pentru o trupă de teatru din Kiev, urmând ca traducerea să fie asigurată prin proiecţie.  Spre surprinderea noastră, avem un număr mare de voluntari – 150 de liceeni din clasele a IX-a, a X-a şi a XI-a. S-au înscris în jur de 200, dar am fost nevoiţi să-i selectăm, având drept criteriu participarea la o parte dintre evenimentele noastre”, a mai spus Onciu. Biletele vor fi puse în vânzare pe 10 septembrie. Preţul unui abonament care va permite accesul la toate spectacolele din cadrul festivalului va fi de 200 lei. Precizeaza Lucian Onciu, directorul Centrului Judeţean pentru Promovarea şi Conservarea Culturii Tradiţionale Vaslui. 

Citeste mai departe pe: www.ziarulevenimentul.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>