class="single single-post postid-35841 single-format-standard">

Aproape 100 de premianţi la judeţeana de engleză

engl22c-680x365

Duminică, a avut loc proba scrisă a Olimpiadei Judeţene de engleză, la care au participat elevi de la clasele a VII-a, a VIII-a, a IX-a, a X-a, a XI-a şi a XII-a.
La clasa VII-a, nu mai puţin de 33 de elevi au reuşit să se numere printre câştigători. Premiul I a fost obţinut de zece elevi, premiul al II-lea a fost adjudecat de 14, iar pe locul al III-lea s-au clasat alţi cinci. Organizatorii au acordat şi patru menţiuni.
La clasa a VIII-a, au fost patru premii I, pe locul al II-lea s-au clasat trei elevi, iar alţi şase au obţinut locul al III-lea. Au fost acordate şi patru menţiuni.
Elevii câştigători învaţă la şcolile generale “Ştefan cel Mare”, “Constantin Parfene”, “Mihai Eminescu”, “Mihail Sadoveanu”, “A.I. Cuza” şi “Alexandra Nechita”, precum şi la Colegiul Economic “Anghel Rugină” şi Liceul Teoretic “Mihail Kogălniceanu”, toate din Vaslui. Printre laureaţi se numără şi elevi din Bârlad, care studiază la şcolile generale “G. Tutoveanu”, “Ep. I.Antonovici”, “Iorgu Radu” şi “Vasile Pârvan”, precum şi la Colegiul Naţional “Gheorghe Roşca Codreanu”.
La clasa a IX-a, au fost acordate patru premii I, cinci premii III şi patru menţiuni.
La clasa a X-a, şase elevi s-au clasat pe locul I, doi pe locul al III-lea, iar patru au primit menţiuni.
La clasa a XI-a, organizatorii au oferit cinci premii I, şapte premii III şi trei menţiuni, iar la clasa a XII-a, au fost oferite trei premii I şi un premiu III.
Câştigătorii învaţă la Liceul Teoretic “Mihail Kogălniceanu”, Colegiul Economic “Anghel Rugină”, Liceul Teoretic “Emil Racoviţă”, toate din Vaslui, Liceul Tehnologic “Nicolae Iorga” din Negreşti, Colegiul Naţional “Cuza Vodă” din Huşi, Colegiul Naţional “Ghe. Roşca Codreanu” din Bârlad.
“Proba orală pentru elevii claselor a IX-a, a X-a, a XI-a şi a XII-a care au obţinut minimum 95 de puncte se va desfăşura sămbătă, 26 martie, începând cu ora 10, la Liceul «Ştefan Procopiu» Vaslui”, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Vaslui.

foto>ziare.com

** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook  https://www.facebook.com/ConectatiVaslui/

Related posts:

Sursa: http://obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>