class="single single-post postid-45859 single-format-standard">

Aproape 6.000 de vasluieni au depus cereri pentru bilete de tratament în 2017

bilete.de.tratament

Condițiile și criteriile de acordare a biletelor de tratament pentru pensionari în anul 2017 rămân neschimbate. Se va ține cont în continuare dacă solicitantul a beneficiat de un bilet în ultimii doi ani și se au în vedere categoria lui de pensie și cuantumul acesteia. Toate acestea sunt notate cu un anumit punctaj. Astfel, persoana care nu a mers niciodată în stațiune în ultimii doi ani va avea punctajul maxim și, astfel, cele mai mari șanse de a obține un bilet. Pensionarul trebuie să achite 50% din cuantumul venitului total brut din luna anterioară. Asigurații vor plăti 50% din prețul biletului, dacă au un venit salarial mai mic sau egal cu salariul mediu brut pe economie.

Cei care obțin venituri salariale care depășesc salariul mediu brut pe economie vor suporta integral costul sejurului. Biletele de tratament balnear se acordă individual. În cursul unui an calendaristic, unei persoane i se poate elibera un singur bilet de tratament balnear. Prețul maxim al unui bilet de tratament balnear aprobat prin Ordinul Președintelui Casei Naționale de Pensii este de: -1.388 lei la unitățile clasificate la două stele  și 1.452 lei la unitățile clasificate la trei și patru stele.

iteste mai departe pe: www.obiectivvaslui.ro

Related posts:

Sursa: obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>