class="single single-post postid-44780 single-format-standard">

Astăzi, de la ora 11, va fi deschis Târgul de Flori, eveniment găzduit in Piata Civica

targ-de-flori1

În perioada 19-21 mai, în Centrul Civic al muncipiului Vaslui va avea loc a doua ediție a Serbării Florilor. La evenimentul organizat de primărie participă peste 30 de producători din București, Sibiu, Cluj, Brașov, Alba Iulia, Târgu Mureș, Pitești, Iași, Sf. Gheorghe, Galați și din județul nostru (Huși, Bârlad, Negrești, Vaslui).
Preponderent, expozanții sunt societăți comerciale, întreprinderi individuale și asociații familiale, însă la eveniment vor fi prezenți și reprezentanți ai Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară “Ion Ionescu de la Brad” Iași, care vor pune la dispoziție informații de specialitate.

Vasluienii se vor putea bucura de spectacolul de culori, iar cei interesați vor putea admira, în afară de flori și aranjamente florale, plante exotice, plante ornamentale, semințe și bulbi de flori sau sisteme de irigații.

Citeste mai departe pe: www.obiectivvaslui.ro

Related posts:

Sursa: obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>