class="single single-post postid-43193 single-format-standard">

Atletico Vaslui a adus în ultimele zile opt jucători noi, printre care Alexandru Bălțoi, fost campion cu Dinamo

atletico-Conf-presa

Atletico Vaslui și-a schimbat din temelii lotul pentru cea de-a doua parte de campionat. În ultimele zile, opt jucători au semnat cu formația vasluiană. Cel mai important nume este Alexandru Bălțoi, campion cu Dinamo în 2000 și 2002. Atacantul de 34 de ani va fi și secundul lui Gabi Crăciun, urmând a-l ajuta la pregătirea echipei.
Atletico a mai transferat doi fotbaliști de la CS Berceni, care a activat în tur în liga secundă. Este vorba despre Gabriel Mihai Ion, 19 ani, care evoluează mijlocaș dreapta, și Florin Matei, 20 de ani, fundaș dreapta.
De la Ceahlăul Piatra Neamț au fost aduși Răzvan Gorea, 25 de ani, fundaș central, și Claudiu Aioanei, 26 de ani, mijlocaș stânga.
Vasluienii au mai obținut împrumutul lui Dănuț Colareza, de la Pandurii Târgu Jiu, în vârstă de 19 ani, care evoluează pe postul de fundaș central.
În retur vor fi văzuți sub comanda lui Gabi Crăciun și doi jucători de culoare. Este vorba, în primul rând, despre Fodie Sambake, de la AFC Odorheiu Secuiesc, care a marcat patru goluri în prima parte a campionatului ligii a treia. Are 25 de ani și evoluează pe postul de atacant. Cel de-al doilea este Fofana Mohamed, 24 de ani, care vine din ligile inferioare din Spania și evoluează pe postul de mijlocaș central.

foto:obiectivvaslui.ro

Citeste mai departe pe: www.obiectivvaslui.ro

Related posts:

Sursa: obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>