class="single single-post postid-45685 single-format-standard">

Au venit vaccinurile 5.101 doze de vaccin hexavalent și 7.700 de doze de vaccin ROR (rujeolă, oreon, rubeolă).

vaccin.1

De la Mihaela Vlada, directorul Direcției de Sănătate Publică (DSP) Vaslui, am aflat că dozele de vacin au sosit în județ în cursul zilei de ieri: “Ieri am primit de la Ministerul Sănătății dozele de vaccin care au fost repartizate pentru județul Vaslui. Vaccinul va ajunge la cabinetele medicilor de familie din județ pentru vaccinarea gratuită a tuturor copiilor eligibili, inclusiv a copiilor restanțieri, a celor care din lipsă de vaccin nu au fost vacinați”.
Directorul DSP mai spune și că medicii de familie își cartagrafiază copii eligibili și cei restanțieri și trimit solicitările lor DSP, în baza contractului. Repartiția vaccinului se face în funcție de numărul copiilor. Povestea cu primul venit, primul servit nu se aplică la DSP, pentru că nu suntem în criză de vaccinuri. DSP le recomandă parinților să se prezinte la medicul de familie la data planificată pentru vaccinare.

Citeste mai departe pe: www.obiectivvaslui.ro

Related posts:

Sursa: obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>