class="single single-post postid-46465 single-format-standard">

Avocatului Poporului s-a sesizat în urma unui incident care a avut loc recent în judeţul Vaslui. Atunci, un ambulanţier a fost lăsat fără carnet

smurd vaslui24 copy

Avocatul Poporului a anunţat la finele săptămânii trecute că s-a sesizat în urma prezentării de către mass-media a unui caz incredibil care a avut loc în judeţul Vaslui.
„Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu în cazul unui ambulanţier care transporta sânge, lăsat fără permis. Pe data de 3 iulie 2017, mass-media a difuzat o ştire despre cazul opririi în trafic a unei ambulanţe care transporta sânge pentru Institutul Oncologic, şoferul fiind amendat şi lăsat fără permis. În materialele de presă se afirma că şoferul a fost trimis de conducerea Serviciului de Ambulanţă la Centrul de Transfuzii Bârlad pentru a prelua cantităţi importante de sânge şi plasmă, care ar fi trebuit transportate la Iaşi, la Institutul Oncologic”, a declarat Matei Vîrtosu, purtătorul de cuvânt al Avocatului Poporului.

Situaţia incredibilă a avut loc recent în judeţul Vaslui. Astfel, şoferul unei ambulanţe a rămas fără permis, deoarece conducea cu o viteză prea mare. Ambulanţierul, care avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, a fost oprit în trafic, după ce a depăşit linia dublă continuă.

Citeste mai departe pe: www.ziarulevenimentul.ro

 

Related posts:

Sursa: ziarulevenimentul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>