class="single single-post postid-52215 single-format-standard">

Băiatul răpit în plină stradă în municipiul Vaslui la începutul lunii iulie nu a fost găsit nici acum de către poliţişti

copil-rapit

Poliţiştii vasluieni nu l-au găsit pe Mădălin Giuliano Ţibuliac nici la mai bine de o lună de la răpirea sa petrecută pe Bulevardul Ştefan cel Mare din municipiul Vaslui în plină zi.

În aceea zi de la începutul lui iulie, doi bărbaţi mascaţi au oprit maşina tatălui, pentru ca unul dintre ei să-l scoată pe minor, să-l conducă către o altă maşină, care a demarat în trombă. La câteva zile, mama copilului a recunoscut, în direct la o emisiune TV, că ea a organizat răpirea cu ajutorul unor rude. „Copilul i-a recunoscut pe cei cu care a fugit. Sunt rude ale mele”, spunea ea. De cealaltă parte, tatăl spune că minorul a fost scos deja din ţară, prin graniţa de est, şi asta s-a putut întâmpla pentru că autorităţile au reacţionat târziu.

Cu siguranţă au fost puşi de femeia cu care am copilul”, a spus tatăl minorului. „În fiecare zi sunt ameninţat cu mesaje pe telefon. Am primit mesaje în engleză de la un francez şi în româneşte de la ea. Îmi spun că o să ajung în saci, că o să-mi taie picioarele sau că o să-mi omoare nepoatele. Nepoatele sunt trimise acum de aici, departe.

Citeste mai departe pe: www.ziarulevenimentul.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>