class="single single-post postid-33728 single-format-standard">

Bârlădeni, astăzi se opreşte apa!

apa3

Consumatorii casnici din zona Bariera Puieşti, din Bârlad, vor rămâne, din nou, timp de câteva ore, fără apă potabilă la robinete. Potrivit unui comunicat transmis de SC Aquavas SA, astăzi, în intervalul orar 8.00-12.00, va fi sistată furnizarea apei potabile în cartierul Livadă.
Ca de fiecare dată când bârlădenii sunt lăsaţi „cu ochii în soare”, conducerea unicului furnizor de apă din oraş îşi motivează „enervarea” miilor de cetăţeni prin intervenţii majore la reţea. De această dată, este vorba despre lucrări la utilajele de pompare din Staţia de tratare Crâng, în cadrul proiectului „Reabilitarea sistemului de alimentare cu apă, a sistemului de canalizare şi a staţiilor de epurare în Vaslui, Bârlad, Huşi, Negreşti, din judeţul Vaslui”.
Aquavas a pus la dispoziţie numărul de telefon 0235/419.901, la care oamenii pot suna şi depune eventuale reclamaţii şi sesizări.

** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro

Related posts:

Sursa: obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>