class="single single-post postid-38137 single-format-standard">

Bârlădenii astăzi nu au apa la robinete!

retele.de.apa

Consumatorii casnici din tot Bârlad vor rămâne, din nou, timp de câteva ore, fără apă potabilă la robinete. Potrivit unui comunicat transmis de SC Aquavas SA Bârlad, astăzi, în intervalul orar 10.00-14.00, va fi sistată furnizarea apei potabile în întreg oraşul.
Ca de fiecare dată când populaţia rămâne „pe uscat”, conducerea unicului furnizor de apă din oraş îşi motivează lipsa apei potabile de la robinetele zecilor de mii de cetăţeni prin intervenţii majore la reţeaua publică de alimentare cu apă de pe strada Nicolae Bălcescu şi prin înlocuirea robineţilor de branşamente.
Pentru locuitorii care vor fi deranjaţi de faptul că robinetele vor fi uscate, Aquavas a pus la dispoziţie numărul de telefon 0235/419.901, la care oamenii pot suna şi depune eventuale reclamaţii şi sesizări.

** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook  https://www.facebook.com

Related posts:

Sursa: http://obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>