class="single single-post postid-17518 single-format-standard">

Bătăuşi după gratii

catuse

* doi derbedei au ajuns pe mâinile poliţiştilor

Judecătoria Bârlad a emis mandat de arestare preventivă pentru F.Adrian, în vârstă de 25 ani și B.Lăuraș, de 37 ani, ambii domiciliați în satul Crâng Nou, comuna Ciocani, pentru săvârșirea a trei fapte de natură penală.
În noaptea de 28/29 iulie, a fost primită o sesizare la numărul de urgență 112 cu privire la faptul că patru persoane au pătruns fără drept în curtea locuinței unui bărbat din comuna Ciocani, l-au amenințat și au provocat distrugeri în locuință.
Polițiștii Postului de Poliție Ciocani și Secției de Poliție Rurală 3 Bârlad au efectuat cercetările la fața locului stabilind următoarele:
În noaptea respectivă, F.Adrian, de 25 ani, B.Lăuraș, de 37 ani, R.Claudiu, de 20 ani și un minor în vârstă de 15 ani, toți din satul Crâng Nou, comuna Ciocani au pătrund fără drept în curtea unei locuințe din satul Ciocani. Au amenințat cu acte de violență proprietarul imobilului și pe membrii familiei acestuia și au distrus două uși de acces în locuință, două ferestre și un gard, folosind o furcă și bucăți din lemn.
Față de F.Adrian și B.Lăuraș, polițiștii au dispus măsura reținerii, ulterior aceștia fiind prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, respectiv Judecătoria Bârlad. Instanța a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad și a dispus arestarea preventivă a celor doi pe o perioadă de 29 zile pentru săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu, amenințare și distrugere.
F.Adrian este cunoscut cu antecedente penale pentru tentativă de omor, fiind eliberat din penitenciar în luna august 2012, iar B.Lăuraș pentru furt calificat.
De asemenea, Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad a dispus față de R.Claudiu și minorul de 15 ani, măsura obligării de a nu părăsi localitate.

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro ***

Related posts:

Sursa: ziarulevenimentul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>