class="single single-post postid-27449 single-format-standard">

Beţivi în trafic

accident.noaptea.politie.copy

Într-o singură zi, poliţiştii rutieri vasluieni au depistat doi conducători auto aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice.
Primul caz a fost înregistrat de Biroul Rutier Bârlad. Un tânăr de 25 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Republicii, a fost oprit pentru un control de rutină. Întrucât emana halenă alcoolică, poliţiştii l-au testat cu aparatul alcooltest, rezultând valoarea de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost dus la spital pentru prelevarea mostrelor biologice.
Un alt şofer, în vârstă de 55 de ani, din municipiul Vaslui, a condus un autoturism pe strada Constantin Brâncoveanu, din suburbia Brodoc, deşi consumase băuturi alcoolice. Poliţiştii Serviciului Rutier l-au testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză a fost dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, pentru prelevarea mostrelor biologice.
În ambele cazuri, şoferii s-au ales cu dosare penale.

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro ***

Related posts:

Sursa: obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>