class="single single-post postid-2977 single-format-standard">

Brașovean arestat la Vaslui pentru înșelăciune

Violator homosexual arestat la Negrești

O persoană ce a săvârșit infracțiuni de înșelăciune pe raza municipiului Vaslui, identificându-se ca reprezentant al unei firme cunoscute, a fost identificată de către polițiștii de investigații criminale și arestată preventiv pentru cercetări.

Suspectul în vârstă de 35 de ani, domiciliat în Brașov, este cercetat pentru comiterea mai multor infracţiuni de înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

În perioada februarie – decembrie 2011, G. Sorin s-a prezentat la 5 societăţi comerciale din municipiul Vaslui (magazine mixte de cartier care nu erau dotate cu sisteme de supraveghere), identificându-se ca agent comercial sau director de vânzări la o firmă cunoscută de produse din carne.

El solicita gestionarei să ia legătura cu administratorul societăţii comerciale pentru a-i face o ofertă legată de vitrine frigorifice sau de alimente perisabile, cu plata la 3 luni de zile. Apoi discuta telefonic cu persoana respectivă şi deşi oferta nu era acceptată, G.Sorin dădea de înţeles gestionarei că poate primi un avans, el continuând să poate un dialog imaginar la telefon pentru a fi cât mai convingător. Ulterior, suspectul completa o chitanţă cu suma de 498 lei, document pe care aplica în fals ştampila cu numele firmei. În momentul în care preda chitanţa, primea de la gestionară banii.

G. Sorin nu este la prima abatere de acest gen, el fiind cunoscut cu antecedente penale pentru infracţiuni de înşelăciune şi fals. Poliţiştii vasluieni au luat împotriva suspectului măsura reţinerii pentru 24 de ore, iar ulterior acesta a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, respectiv Judecătoria Vaslui cu propunerea de arestare preventivă. Pe numele lui G. Sorin instanţa a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 zile.

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>