class="single single-post postid-48844 single-format-standard">

Buget satisfãcãtor pentru judetul Vaslui în 2018

_b99fc474-e856-11e6-93cc-bb55973994db

Amendamentele la proiectul bugetului de stat pentru 2018 propuse de deputatul PMP Corneliu Bichinet au avut un efect pozitiv pentru judetul Vaslui. Prin prisma sumelor alocate pentru reabilitarea drumurilor judetene si comunale, dar si UAT-urilor, deputatul vasluian considerã cã anul 2018 este unul bun din punctul de vedere al alocãrilor bugetare. Mai mult, Corneliu Bichinet a primit asigurãri de la ministrul Sãnãtãtii, Florian Bodog, cã în curând vor fi achizitionate 100 de noi ambulante, din care 10 – 12 vor ajunge în judetul Vaslui! Deputatul PMP face si un apel la colegii sãi parlamentari ca, în 2018, sã i se alãture în eforturile de a schimba imaginea negativã a judetului Vaslui.

Conform bugetului, anul 2018 se dovedeste a fi foarte bun pentru judetul Vaslui din punctul de vedere al finantãrilor primite, dintre cele mai mari nu doar din ultimii ani, ci si fatã de celelalte judete din tarã.

Citeste mai departe pe: www.monitoruldevaslui.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>