class="single single-post postid-36240 single-format-standard">

Calificați la naționala de TIC

elevi-procopiu

Doi elevi de la Liceul “Ștefan Procopiu” Vaslui s-au calificat la Olimpiada națională de tehnologia informației și comunicării.

Liceul “Ștefan Procopiu” (LSP) Vaslui a obținut o nouă performanță notabilă. Dintre cei 11 elevi prezenți la faza județeană a Olimpiadei de Tehnologia Informației și Comunicării (TIC), doi au obținut premiul I, urmând a reprezenta județul Vaslui la etapa națională. Este vorba despre Alexandru Adrian Toderică, clasa a X-a, și Ionuț Alexandru Mihăilescu, clasa a XII-a. Ambii sunt îndrumați de profesoara Carmen Bărdiță.
Importante sunt și rezultatele celorlalți participanți. Astfel, Ioan Sorin Butnaru, elev în clasa a XI-a, a obținut premiul al II-lea, iar Andrei Tăbăcariu (clasa a IX-a) și Georgian Denis Țibireac (clasa a XI-a) au obținut mențiuni. Ei sunt pregătiți de profesoarele Carmen Bărdiță și Laura Bucur.

foto>obiectivvaslui.ro

** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook  https://www.facebook.com/ConectatiVaslui/

Related posts:

Sursa: http://obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>