class="single single-post postid-46291 single-format-standard">

Cea mai tare gală MMA a anului va fi găzduită de Sala Sporturilor, vineri, 11 august, de la ora 19, sub brandul ”Bătălia de la Vaslui”

mma

Vasluiul se pregătește de cea mai importantă gală MMA a anului, intitulată ”Bătălia de la Vaslui”. Printre alții, în cușcă va intra cel mai valoros luptător local vasluian al momentului, Lascăr Rotaru. Cel supranumit Bestia Moldovei este component al CS “Scorpion” Iași, însă începuturile sale sunt legate de CS “Viitorul”, unde a învățat abc-ul luptelor libere sub coordonarea antrenorului Neculai Beligan. El are în palmares un titlu de vicecampion național la lupte tineret și o medalie de bronz la Campionatul Național de lupte pe plajă.

Vasluianul a intrat de curând în circuitul MMA, unde a primit porecla de Bestia Moldovei. Lascăr Rotaru a impresionat în gala “Divizia MMA”, din luna mai a anului trecut, unde a făcut ravagii. Tot în 2016, a obținut centura la Gala ”Bătălia de la Vaslui”, având nevoie de numai trei minute pentru a-l învinge pe basarabeanul Andrei Chirhan.
Un alt vasluian, descoperit tot la ”Bătălia de la Vaslui”, este Florin Voduți. Și el va fi prezent în gala din 11 august.

Citeste mai departe pe: www.obiectivvaslui.ro

Related posts:

Sursa: obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>