class="single single-post postid-39457 single-format-standard">

Constelaţia Necunoscută va avea participanţi din R. Moldova, Ucraina şi Bulgaria

constelatia-necunoscuta

Cel mai vechi festival de muzică pentru copii şi tineri din România, “Constelaţia Necunoscută”, de la Vaslui, se bucură de o largă participare. Evenimentul, organizat de Casa de Cultură “Constantin Tănase” şi pentru care ziarul nostru este partener media, adună aproape 150 de solişti, grupuri şi formaţii din toată ţara, dar şi din R. Moldova, Ucraina şi Bulgaria.
“Mă bucur că acest festival este apreciat. Avem solişti din aproape toată ţara, de la Iaşi, Bucureşti, Botoşani, Piatra Neamţ, Dorohoi, Constanţa, Brăila, Arad, Ploieşti, Focşani, Tecuci, iar din Vaslui sunt înscrişi peste 20 de copii şi tineri”, a declarat Ionel Bordeianu, directorul Casei de Cultură.
Anul acesta, preşedintele juriului este Tudor Turcu, câştigătorul ediţiei din 2012 a emisiunii “X Factor”. În juriu au mai fost cooptaţi Rumiana Nacheva, George Vanvu, Sandi Vovk şi Iurie Levcic, alături de vasluienii Doina Moroşanu, Dumitru Jijie, Claudiu Bulete şi Marcel Iorga.
“Avem şase categorii de vârstă, pe două secţiuni, una dedicată grupurilor şi una pentru creaţie. Vom oferi trofee, diplome şi medalii. Am început pregătirile acum aproape o jumătate de an. A fost o muncă titanică şi îi mulţumesc domnului profesor Dumitru Jijie şi lui Claudiu Bulete, care au susţinut şi s-au ocupat de buna organizare a evenimentului”, a menţionat Ionel Bordeianu.
Organizatorii au reuşit să o aducă în recital o serie de câştigătoare ale ediţiilor trecute – Isabela Niţică, Dya, Alexandra Haidău şi Daria Tănase, alături de care vor mai concerta Tudor Turcu şi Doina Moroşanu.

Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook  https://www.facebook.com

Related posts:

Sursa: http://obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>