class="single single-post postid-31155 single-format-standard">

Cupă “confiscată” de Vaslui

automodele-300x201

Cea de-a 21-a ediţie a concursului naţional de automodele Cupa Vasluiului a fost câştigată de echipajul Palatului Copiilor.

Palatul Copiilor Vaslui nu a avut nicio emoţie la cea de-a 21-a ediţie a concursului naţional de automodele Cupa Vasluiului.
Cristian Florea, Tudor Radu şi Tudor Sârbu au câştigat marele premiu pe echipe, după ce, la individual, Cristian Florea s-a impus la clasele 1/10 off road-4 WD şi 1/8-4 WD termice. Tudor Sârbu a obţinut o menţiune la clasa 1/10 2WD, iar Tudor Radu a obţinut o menţiune la clasa 1/10 2WD.
Pe locul doi s-au clasat echipajele din Bicaz şi Câmpulung Moldovenesc, la egalitate de puncte, podiumul fiind încheiat de Pucioasa. Menţiune a obţinut Palatul Naţional al Copiilor Bucureşti.
“A fost un concurs puternic, la care au participat nouă echipaje, dintre care cinci sunt între primele cinci din ţară. Rezultatele sunt cele aşteptate, ţinând cont că la nivel de juniori şi elevi avem cel mai bun echipaj. Ţin să mulţumesc domnului primar Vasile Pavăl şi Primăriei Vaslui pentru susţinerea acordată. Mulţumesc şi Inspectoratului Şcolar Judeţean, doamnei primar Mona Bujor, de la Soleşti, Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret şi conducerii Palatului Copiilor. Fără ajutorul lor, competiţia nu se putea desfăşura în condiţii normale”, a declarat Constantin Olaru, instructorul echipajului de la Palatul Copiilor Vaslui.
La concurs, care a avut loc la Valea Siliştei, comuna Soleşti, au participat echipaje din Bucureşti, Pucioasa, Slobozia, Bicaz, Câmpulung Moldovenesc, Hârlău, Harghita şi Vaslui.

foto:obiectivvaslui.ro

** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro

Related posts:

Sursa: obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>