class="single single-post postid-52542 single-format-standard">

Daca nu-s alegeri, nu-s nici ajutoare! Poate anul viitor!

alimente-UE

Anul 2016 a fost ultimul în care s-au distribuit ajutoarele alimentare prin programul european aferente anului 2015. Până acum un am primit nimic. În prezent, așteptăm ca Ministerul Dezvoltării să ne transmită un calendar”, a declarat Mircea Gologan, subprefectului județului Vaslui.

De doi ani nu au mai fost niciun fel de alegeri în România, de doi ani nu se mai vorbește nimic despre ajutoarele alimentare europene. În 2016, atunci când au fost distribuite către 116.000 de vasluieni săraci, o altă “coincidență” a făcut ca mâncarea de la Uniunea Europeană să ajungă la oameni între cele două scrutine, cel local, din iunie, și cel parlamentar, din noiembrie. Adică, alimentele au început să fie promise înainte de locale, cum îi “șade” mai bine primarului să-și arate “preocuparea”, și distribuite înainte de parlamentare, când dă mai bine pentru Guvern să îi arate grija.

La anul, când vor fi alegerile europarlamentare, vasluienii ar trebui să-și amintească un lucru, pentru a ști cu cine au de a face: ajutoarele europene în alimente pentru săracii județului nu au mai fost distribuite din 2016, an electoral, și nu vor fi distribuite nici anul acesta. Dar putem să punem un pariu: vor ajunge la săraci anul viitor înainte de 26 mai, data stabilită pentru desfășurarea alegerilor europarlamentare.

Citeste mai departe pe: www.estnews.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>