class="single single-post postid-33825 single-format-standard">

Daruri de la ALDE Moş Nicolae pentru copiii nevoiaşi

IMG_3874

Tinerii din Alianţa Liberalilor şi Democraţilor Vaslui au dăruit cadouri micuţilor sărmani din suburbiile municipiului reşedinţă.

La sfârşitul săptămânii trecute, membrii Organizaţiei de Tineret a Alianţei Liberalilor şi Democraţilor (ALDE) Vaslui au adus bucurie pe chipul şi în viaţa copiilor din familii necăjite domiciliate în suburbiile Gura Bustei, Brodoc, Rediu, Moara Grecilor şi Bahnari. În frunte cu Cristian Cosmin, secretar general adjunct al ALDE, câţiva tinerii vasluieni au străbătut periferiile municipiului Vaslui pentru a-l aduce pe Moş Nicolae în case în care nu mai “intrase” poate niciodată.
“Scopul evenimentului a fost să aducem sărbătorile şi în casele copiilor cu posibilităţi materiale reduse. Acţiunea este o tradiţie de Sfântul Nicolae a tinerilor din partidul conservator, actualul ALDE. Am oferit cadouri constând în dulciuri, fructe, jucării, haine şi rechizite. Acţiunea a fost deosebită, emoţionantă, am întâlnit copii mici cu suflete mari, cu dorinţă de învăţătură şi cu speranţa unui viitor mai bun”, ne-a declarat Luiza Moşneagu, lidera Organizaţiei de Tineret din cadrul Filialei municipale Vaslui a ALDE.

foto>obiectivvaslui.ro

** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro

Related posts:

Sursa: obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>