class="single single-post postid-21202 single-format-standard">

Daruri pentru bãtrânii din Husi, din partea familiei Porumboiu

azil.3

DARURI Cei 95 de bunici din Centrul de Îngrijire si Asistentã a Vârstnicilor Husi nu au fost uitati nici anul acesta de oamenii cu suflet mare, care vor sã le aducã o bucurie, mai ales acum, în preajma sãrbãtorilor. Ieri, omul de afaceri vasluian Adrian Porumboiu, care, de altfel, si-a fãcut o traditie din a fi alãturi de bãtrânii ocrotiti în acest centru, le-a trimis pachete cu bunãtãti, pentru ca bãtrânii sã aibã o micã mângâiere de Crãciun. Pachetele au fost împãrtite de Viorica Porumboiu, care este întotdeauna alãturi de bãtrânii din centru. “Este important orice semn care sã aratã cã nu am fost uitati si cã existã oameni cãrora le pasã de noi”, a spus Casuca Dediu, unul dintre beneficiarii Centrului de la Husi.

CARITATE.. Mai ales în preajma sãrbãtorilor de Crãciun, orice semn de atentie si generozitate, le dã acestor bunici o bucurie cu atât mai mare, cu cât ei înteleg cã nu sunt singuri pe lume. Ieri, din partea omului de afaceri Adrian Porumboiu, fiecare din cei 95 de beneficiari, a primit câte un pachet cu alimente, dulciuri si rãcoritoare. Viorica Porumboiu a dorit sã împartã personal pachetele cu alimente, impresionatã de necazurile prin care trec bãtrânii de aici. “Ne pare bine când vedem cã, an de an, oamenii pe care îi stim, nu ne uitã si primim de la ei aceste pachete cu bunãtãti. Domnul Porumboiu de multe ori ne-a trimis, îi multumim dânsului si doamnei Viorica. E important sã vedem cã nu suntem uitati. Noi, aici la Centru avem ce ne trebuie, personalul ne ajutã, e foarte bine, dar, de afarã, dacã vin oameni în vizitã sau sã ne aducã ceva, foarte mult ne bucurãm”, a spus Casuca Dediu, 73 de ani, una dintre persoanele îngrijite în Centru. În camera sa, tanti Casuca si-a decorat totul ca într-un cãmin adevãrat, iar ca sã se simtã exact ca, odinioarã, în propria-i casã, aceasta a amenajat o micã grãdinitã cu zeci de ghivece de flori. “E o pasiune a mea! Îmi plac florile sI le am grija. Toate sunt ale mele”, se mândreste bunicuta.

“Sunt gesturi deosebite de omenie”!

“Astãzi, din partea domnului Adrian Porumboiu au venit aceste pachete pentru toti beneficiarii si ei au fost bucurosi sã le primeascã. În principal, gândul cã cineva chiar are grijã de ei si, periodic, le trimite daruri, îi încântã mult. De altfel, bãtrânii nostri chiar nu sunt uitati si aici putem multumi si scolilor din Husi, liceelor, dar si altor persoane, care adesea vin cu mici atentii sau, pur si simplu, în vizitã. Sunt gesturi deosebite de omenie, pentru care le multumim tuturor”, a spus Cristina Matei, asistent social.

foto:vrn.ro

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro ***

 

Related posts:

Sursa: vrn.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>