class="single single-post postid-33511 single-format-standard">

De Black Friday, vasluienii au dat iama la cumpãrãturi

altex

REDUCERI…. În prima zi de Black Friday, televizoarele si masinile de spãlat s-au vândut cel mai bine în Vaslui. Oamenii au profitat la maximum de reducerile puse la dispozitie de magazinele de elctronice si electrocasnice, aducându-le, astfel, un profit de trei ori mai mare decât într-o zi normalã de lucru. Preturile au fost micsorate cu pânã la 60%. Spre exemplu, o masinã de spãlat rufe, în valoare de 2.499 lei, a avut o reducere de 800 lei, putând fi cumpãratã la 1.699 lei. Reducerile continuã si în acest week-end, dar si vinerea viitoare, pe 27 noiembrie, atunci când va avea loc campania Black Friday în Statele Unite ale Americii.

Conceptul Black Friday, preluat de pe piata americanã, a ajuns si la Vaslui. Marcheazã intrarea în sezonul de cumpãrãturi de iarnã prin acordarea de reduceri semnificative de preturi. De obicei, are loc în ultima vineri a lunii noiembrie, anul acesta pe 27 noiembrie, însã comerciantii români au grãbit campania de reduceri, lansând-o cu o lunã mai devreme fatã de cea din America de Nord.

“Vânzãri de 3-4 ori mai mari, la Vaslui”

În Vaslui, oamenii au dat nãvalã, pentru a face cumpãrãturi, la cele douã magazine de electronice si electrocasnice, Altex si Flanco. Televizoare, masini de spãlat, telefoane mobile, frigidere, mixere. Multe dintre ele, cu reduceri între 15% si 60%. “De dimineatã a fost putin aglomerat, dar, pe parcursul zilei, a fost ceva mai linistit. Oricum, noi avem multe produse în stoc, astfel încât sã putem acoperi cererile de produse. Au fost vânzãri de 3-4 ori mai mari decât într-o zi normalã. Încasãrile cred cã depãsesc 1 miliard de lei vechi. Cel mai mult s-au vândut televizoarele LED, dar si masinile de spãlat, frigiderele si telefoanele mobile. Noi avem toatã luna oferte de reducere de preturi. Sunt patru campanii. Cea din aceste zile, azi (n.r. ieri), mâine si poimâine, are cele mai mari reduceri, între 15% si 60%, în functie de brand, unele neavând reduceri. Nu au apãrut reclamatii, sperãm nici sã nu aparã”, ne-a spus unul dintre reprezentantii magazinului ALTEX din Vaslui. Cu o situatie asemãnãtoare s-a confruntat si magazinul Flanco: “Reducerile sunt chiar de 60%-70%, fapt ce a fãcut ca si vânzãrile sã fie cu mult peste cele dintr-o zi normalã de lucru”.

** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro

Related posts:

Sursa: vrn.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>