class="single single-post postid-51560 single-format-standard">

Din luna august Vasluiul va avea “Centru de Transfuzie Sanguina”

Doneaza-sange-Centrul-de-transfuzie-sanguina-Oradea-1024x550

Municipiul Vaslui va avea, în premieră, propriul centru de transfuzii sangvine. O analiză făcută de Prefectura Vaslui a scos în evidență că peste 40% dintre cei care donează sânge sunt din zona orașului reședință. În urma consultării cu reprezentanții Consiliului Județean, s-a luat decizia ca viitorul centru să funcționeze în incinta Ambulatoriului de Specialitate a Spitalului Urgență Vaslui.

Lucrările de amenajare a spațiului au început deja și sperăm ca, până la finele lunii viitoare, să fie terminate pentru ca centrul să devină funcțional. Odată cu înființarea acestuia, sperăm să crească și numărul donatorilor, în condițiile în care venim în întâmpinarea celor care nu vor mai fi astfel nevoiți să meargă până la Bârlad, așa cum procedează în prezent”, ne-a declarat prefectul județului, Eduard Popica.

Citeste mai departe pe: www.estnews.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>