class="single single-post postid-32601 single-format-standard">

Drum ultramodern

drum2

Infrastructura rutieră din comuna Viişoara s-a îmbogăţit cu şase kilometri de drum asfaltat. Autorităţile locale au obţinut o finanţare europeană, iar Viacons Rutier, câştigătoarea licitaţiei, a reuşit într-un timp record să dea în folosinţă noua arteră rutieră.

Locuitorii din comuna Viişoara au parte de un nou drum la standarde europene. Acesta leagă satul Halta Dodeşti de localitatea reşedinţă. Dintre cei 7,6 km de cale din pământ, s-a reuşit asfaltarea a şase km, graţie unui proiect cu fonduri europene. Firma câştigătoare a licitaţiei, Viacons Rutier Huşi, a realizat o lucrare complexă şi de super-calitate, reuşind să dea drumul în folosinţă după numai şapte luni de la demararea investiţiei.
“Am încheiat o lucrare care a necesitat un efort din partea firmei noastre, după care plecăm în altă zonă, cu mulţumirea că am făcut tot ce ţinea de noi, adică lucrări de calitate care vor dăinui peste ani. Mulţumesc tuturor – primar, consilieri locali, cetăţeni, echipa de constructori – pentru efortul şi sprijinul acordat. A ieşit o lucrare de referinţă pentru judeţul nostru. Ne bucurăm că am materializat o investiţie bună, frumoasă, complexă”, a spus managerul Viacons Rutier, Ioan Ciomaga.
Primarul de Viişoara, Liviu Pârciu, a menţionat că avut nevoie de multă răbdare pentru a obţine finanţarea necesară reabilitării drumului: “Am depus sesizări la guvern, iar drumul nostru a fost prins alături de drumurile distruse de inundaţii în nordul Moldovei, pentru modernizări. S-a aprobat ca pe o distanţă de şase kilometri să se facă asfaltări şi lucrări de modernizare pentru acest drum utilizat de oamenii din trei sate. Acum, iată, visul meu şi al oamenilor s-a împlinit. Mulţumesc personal domnului Ioan Ciomaga, managerul firmei de construcţii Viacons, care s-a dovedit un constructor extrem de serios, cum rar mi-a fost dat să întâlnesc de când sunt în administraţia publică”.

** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro

Related posts:

Sursa: obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>