class="single single-post postid-38367 single-format-standard">

Echipajul judeţului Mureş a câştigat Cupa Podul Înalt

:

Mureşul a avut nevoie de două puncte în plus pentru a trece de Vaslui la Cupa “Podul Înalt”, concurs naţional de educaţie rutieră, luându-şi astfel revanşa după ce a pierdut la mare luptă primul loc la Concursul “Educaţie rutieră, educaţie pentru viaţă”. Pe locul 3 s-a clasat echipajul judeţului Bacău.
La proba de cunoaştere teoretică a regulilor de circulaţie, cei mai buni au fost Rareş Moldovan (Mureş), Ştefania Iftode (Vaslui), Andrei Ailenei (Bacău).
Proba de îndemânare cu bicicleta în poligon i-a avut drept câştigători pe Sergiu Varga (Bihor), Aurelian Colan (Dâmboviţa) şi Diana Moldovan (Mureş).
Primele locuri la proba de respectare a regulilor de circulaţie în parcul şcoală au fost ocupate de Silvian Ruşanu (Arad), Andrei Cristea (Dâmboviţa) şi Diana Moldovan (Mureş).
Judeţele Vaslui, Suceava şi Galaţi au ocupat primele locuri la proba de depanare tehnică a bicicletei.
Copiilor le-au fost oferite, cu sprijinul sponsorilor acestei ediţii, premii care au constat în cupe, medalii şi diplome. Echipele care au ocupat primele trei locuri au primit biciclete, care vor fi folosite în orele de pregătire pentru concursurile viitoare.

foto:obiectivvaslui.ro

** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook  https://www.facebook.com

Related posts:

Sursa: http://obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>