class="single single-post postid-13830 single-format-standard">

El poate fi înlocuitorul lui Marius Niculae! Vaslui testează un atacant care are FC Porto în CV!

lupeta

Vasluienii caută cu disperare soluţii pentru acoperirea postului de atacant, lăsat liber de plecarea lui Marius Niculae în China, astfel că, după aducerea lui Kennedy Boateng şi Paul Tendeng, moldovenii mai fac o încercare.

Site-ul Vremea Nouă anunţă că Viorel Hizo testează zilele acestea un portughez născut în Congo, în vârstă de 20 ani, Joaquim Manuel Welo Lupeta, iar până la reluarea campionatului, “Dulăul” este nevoit să ia o decizie.

Lupeta este atacant, a fost format la FC Porto (unde a câştigat trei titluri de campion ca junior) şi are multe selecţii la echipele naţionale de juniori. Momentan nu se află sub contract cu vreo formaţie, iar ca să rămână la Vaslui trebuie să-l convingă pe Viorel Hizo.

foto:prosport.ro

(Video)

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro ***

 

Related posts:

Sursa: prosport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>