class="single single-post postid-38293 single-format-standard">

Elevii huşeni de la Agro dau bacul la Vaslui

Bacalaureatul se anunță la fel de contestat ca și anul trecut

Sesiunea de toamnă a examenului începe marţi, 16 august, cu evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română.

Conducerea Colegiului Agricol “Dimitrie Cantemir” Huşi a anunţat că elevii care nu au trecut bacalaureatul în vară vor susţine sesiunea de toamnă atât la Vaslui, cât şi la Huşi. Astfel, probele scrise se vor desfăşura la Liceul Teoretic “Emil Racoviţă”, iar competenţele la limba română, limba străină şi cele digitale, la Colegiul Agricol “Dimitrie Cantemir”.
Sesiunea de toamnă începe săptămâna viitoare. Pe 16 şi 17 august, sunt programate evaluările competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română şi limba maternă, iar în intervalul 17-19 august, se va desfăşura evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională. Evaluarea competenţelor digitale se va desfăşura în zilele de 18 şi 19 august.
Pe 22 august încep probele scrise, cu testul la limba şi literatura română, iar a doua zi va avea loc proba scrisă la limba şi literatura maternă. Pe 24 august este programată proba obligatorie a profilului, iar pe 26 august, proba la alegere a profilului şi specializării. Pe 29 august va avea loc afişarea rezultatelor (până în ora 16) şi depunerea contestaţiilor (între orele 16-20). Pe 30 şi 31 august se vor rezolva contestaţiile, iar pe 1 septembrie se vor afişa rezultatele finale.
La prima sesiune a bacalaureatului, promovabilitatea la Colegiul Agricol “Dimitrie Cantemir” Huşi a fost de 56,14%.

** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook  https://www.facebook.com

Related posts:

Sursa: http://obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>