class="single single-post postid-44729 single-format-standard">

Evenimentele care vor avea loc la Vaslui în perioada 19-21 mai

Noaptea_Muzeelor1-820x300

Primãria Vaslui, în parteneriat cu celalte institutii locale, pregãtesc o serie de evenimente care mai de care mai atractive. Vorbim de concursuri de gimnasticã, dans si muzicã, dar si de prezentãri culturale si expozitii de picturã si flori. Redãm în rândurile urmãtoare întregul program al activitãtilor care vor avea loc la Vaslui în perioada 19-21 mai:

Vineri, 19 mai, va avea loc deschiderea celei de-a doua editii a “Serbãrii florilor”. De asemenea, tot vineri, de la ora 09:00, va începe si cea de-a XXIV editie a Festivalului “Ritmurile tineretii”. Pe scena Casei de Culturã “Constantin Tãnase” îsi vor prezenta numerele artistice ansamblurile de gimnasticã si dans reprezentative pentru învãtãmântul prescolar. A doua zi va veni rândul celor din învãtãmântul gimnazial si liceal.

Noaptea Muzeelor în Vaslui

În seara zilei de sâmbãtã, 20 mai, va începe Noaptea Muzeelor în Vaslui. Deschiderea oficialã va avea loc la ora 17:00, la Muzeul Judetean “Stefan cel Mare”, în cadrul unui vernisaj al expozitiei denumite “Independenta României reflectatã în lucrãri de artã plasticã”.

Citeste mai departe pe: www.vremeanoua.ro

Related posts:

Sursa: obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>