class="single single-post postid-26336 single-format-standard">

Expo Zoo, amânat

vaci.300x200

Boala limbii albastre a dus la amânarea tradiţionalului eveniment “Expo Zoo Agroind”, care ar fi trebuit să aibă loc în perioada 6-7 septembrie.

“Expo Zoo Agroind” nu se va mai desfăşura în perioada 6-7 septembrie. Evenimentul a fost amânat de organizatori, după ce au apărut suspiciuni de boală a limbii albastre în comuna Vutcani.
Decizia a fost luată la recomandarea medicilor de la Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Vaslui şi nu se ştie când va fi replanificată manifestarea, considerată cea mai importantă din zona Moldovei.
La expoziţie era aşteptată venirea, pe lângă zeci de fermieri din întreg judeţul, a unor crescători de ovine, caprine şi bovine din Iaşi, Botoşani şi Galaţi, invitaţi din Ministerul Agriculturii, precum şi conducerea Federaţiei Naţionale «OvisMold».

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro ***

Related posts:

Sursa: obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>