class="single single-post postid-51215 single-format-standard">

Facilitãti fiscale in valoare de 500.000 euro, vor fi acordate firmelor din Vaslui în perioada 2019 – 2020

ajutor-schema

Consiliul Local (CL) Vaslui va discuta in sedinta ordinarã de joi, 24 mai 2018, unul dintre cele mai importante proiecte de hotãrare din ultimii ani. Este vorba despre aprobarea schemei de ajutor de minimis pentru stimularea investitiilor si crearea de noi locuri de muncã in municipiul Vaslui. ‘În vederea dezvoltãrii economice a municipiului Vaslui, in contextul necesitãtii dezvoltãrii regionale conform strandardelor Uniunii Europene, la nivel local se impune adoptarea de mãsuri pentru stimularea investitiilor si crearea de noi locuri de muncã.

Ajutorul financiar se acordã intreprinderilor unice in limita sumei reprezentatã de pragul de minimis. Mai exact, alocarea brutã totalã a ajutoarelor de minimis acordate unei intreprinderi unice nu poate depãsi echivalentul in lei a 200.000 euro, pe o perioadã de trei ani fiscali consecutivi (doi ani fiscali precedenti si anul fiscal in curs), indiferent dacã ajutorul a fost acordat din surse nationale sau comunitare.

Citeste mai departe pe: www.monitoruldevaslui.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>