class="single single-post postid-41691 single-format-standard">

Goana după cadouri mai animă puțin Hușul

cumparaturi-craciun

Cu trei zile înainte de venirea lui Moş Crăciun, huşenii au luat la rând magazinele în căutarea celor mai potrivite cadouri pentru cei dragi. Pentru a putea face faţă cerinţelor, comercianţii s-au pregătit cu o mulţime de oferte, pentru toate gusturile şi toate buzunarele.

Cine nu a văzut “Goana după cadou”, cu Arnold Schwarzenegger, are ocazia, în aceste zile premergătoare Crăciunului, să vadă “filmul” la Huşi. Nu, nu la cinema, ci pur şi simplu plimbându-se prin oraş. Localnicii au invadat magazinele pentru a căuta cele mai fumoase şi mai potrivite cadouri pentru cei dragi, astfel că dacă intri într-un magazin sau altul, nu prea ai unde să arunci un ac.
Pe Maria Popa, mama unui băieţel de opt ani, am surprins-o într-o librărie, unde căuta cel mai mare puzzle: “Îi plac foarte mult aceste jocuri, mai are acasă, dar acum îşi doreşte unul foarte mare şi caut ceva de genul acesta. Moşul va mai pune în pachet câteva dulciuri şi fructe, iar cadoul este complet”.
Cu un număr aşa mare de clienţi, de multe ori, vânzătorii aproape că nu mai fac faţă. “Îl servesc pe domnul, după care vin imediat la dumneavoastră”, “Pachete din acelea promoţionale nu mai avem, s-au terminat, dar vă arăt imediat altceva”, cam acestea sunt răspunsurile lor în faţa afluxului de clienţi.
“Ne aşteptam să fim foarte aglomeraţi în această perioadă. Lumea iese în oraş să caute cadouri, aşa cum e tradiţia. Numărul mare de clienţi vine, automat, cu vânzări mai mari. Noi am încercat să ne aprovizionăm cu de toate pentru ca huşenii să găsească cadourile dorite”, ne-a spus o vânzătoare.
Ca peste tot, Moşul va oferi jucării, dulciuri, fructe, cosmetice şi articole de îmbrăcăminte. Huşenii spun că valoarea unui cadou va fi în jurul sumei de 100 de lei.
“Oferta este foarte variată, bani să ai! Voi lua o carte sau un joc copilului, soţiei îi voi cumpăra ceva cosmetice, la care se vor adăuga câteva dulciuri şi fructe. Intenţia contează!”, ne-a spus Marcel S.

Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook  https://www.facebook.com

Related posts:

Sursa: obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>