class="single single-post postid-48823 single-format-standard">

Goscom Vaslui SA a început pregătirea parcurilor din municipiu pentru un nou ciclu de vegetație

ingrijire

Sezonul rece nu reprezintă unul de repaus pentru Goscom SA Vaslui, așa cum s-ar crede, în ceea ce privește parcurile din oraș pentru care municipalitatea a obținut, la sfârșitul anului trecut, marele premiu la gala Asociației Municipiilor din România. Dimpotrivă, zeci de angajați ai societății sunt prezenți zilnic în teren pentru a pregăti spațiile verzi, arborii și arbuștii ornamentali pentru un nou ciclu de vegetație.

De asemenea, sunt tăiați toți pomii uscați care ar putea pune în pericol populația și se fac tratamente împotriva dăunătorilor la arborii ornamentali. Una din principalele activități o reprezintă afânarea terenului în vederea pregătirii suprafețelor pentru gazonare. Evident, înainte de aceasta, se îndepărtează vegetația uscată de pe spațiile unde urmează să se facă însămânțări”, ne-a declarat directorul Goscom Vaslui SA, Cătălin Bîrleanu.

Citeste mai departe pe: www.estnews.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>