class="single single-post postid-51488 single-format-standard">

Guvernul va oferi imprumuturi cu sume cuprinse între 40.000 și 60.000 lei, fara dobanda

bani.lei

Programul ”Investește în tine”, recent lansat în dezbatere publică, vizează persoanele cu vȃrsta de la 16 la 55 de ani, dar și membrii familiilor acestora – cu toții sunt încurajați de Guvern să ia startul la dezvoltare personală, cu împrumuturi fără dobȃndă, garantate de stat.

Este vorba despre cea a împrumuturilor pentru studii sau pentru dezvoltare personală, împrumutată de la statele din Europa de Vest. Cu alte cuvinte, vasluienii care nu au posibilități financiare să investească în propria educație, cultură sau sănătate pot investi în viitorul lor, cu bani de la stat, pe care sunt obligați să îi returneze într-un interval de 10 ani. Cu alte cuvinte, sub pretextul grijii pentru exodul tinerilor, lipsa forței de muncă ori dificultățile mari pentru tinerii din mediu rural de a finaliza studiile, în principal din cauza veniturilor reduse ale familiilor din care provin, Guvernul dă liber băncilor la credite pentru dezvoltarea personală.

Citeste mai departe pe: www.estnews.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>