class="single single-post postid-32273 single-format-standard">

I-a explodat cazanul de ţuică în faţă

cazan-300x225

Un bârlădean de 62 de ani a ajuns cu arsuri serioase la spital, după ce cazanul în care făcea ţuică i-a explodat în faţă. Incidentul s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, în cartierul Gară, într-o zonă cu case. Imediat, familia a sunat la 112 şi a solicitat o ambulanţă.
După ce bărbatul a primit îngrijiri medicale la faţa locului, a fost transportat la Spitalul de Urgenţă „Elena Beldiman” Bârlad. Prezenta arsuri de gradele II-III pe aproximativ 60% din suprafaţa corporală, motiv pentru care a fost transferat la Clinica de Chirurgie Plastică şi Reparatorie Iaşi.
Un alt bârlădean, de 69 de ani, a fost adus la spital duminică seară, cu arsuri de gradul II pe circa 10% din corp (la nivelul capului, al scalpului şi al feţei).
„Bărbatul suferă de etilism cronic. A declarat că a fost operat pe creier. Nu s-a stabilit cum s-a ars. Nu se ştie dacă şi-a dat singur foc sau dacă a fost un accident casnic. După ce a fost stabilizat, a fost transferat la Clinica de Chirurgie Plastică şi Reparatorie Iaşi”, ne-a spus Adrian Gheorghiu, responsabil mass-media în cadrul unităţii medicale.

** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro

Related posts:

Sursa: obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>