class="single single-post postid-48726 single-format-standard">

Iata ce branduri vor veni la noul Mall din Vaslui “Retail Park Vaslui”

magazin-ccc

Am aflat in exclusivitate ce branduri vor inchiria spatiile comerciale din Strip Mall sau “Retail Park Vaslui” asa cum se mai numeste. Noua extensie va avea 6 magazine si se va deschide in primavara acestui an.  Mall-ul va avea magazine  diversificate,  de la  Pepco care va fi al doilea magazin din Vaslui,  la Noriel magazin cu jucarii pentru copii ,  magazin asteptat de foarte multi copii!

Continuam lista magazinelor si anuntam  ”Animax”  un magazin de tip Pet Shop unde vei gasi rozatoare, pasari, pesti, reptile, caini, pisici, accesorii dar si hrana pentru aceste animale.

Un alt magazin ce va inchiria spatiu in Strip Mall va fi “C&A” magazin cu articole vestimentare , produse atractive și accesibile pentru oameni obișnuiți.   Trecem la urmatorul “CCC” magazin de unde poti achizitiona incaltaminte,  un fel de Deichman doar ca doamnele  isi vor putea achizitiona din acest magazin posete, genti sau rucsaci de firma!

Si ultimul magazin prezentat: “TXM” aduce o varietate de produse la preţuri mici. “Ieftin şi la modă pentru întreaga familie”, este deviza acestui brand.

O parte din aceste branduri vor veni in premiera la noi in Judetul Vaslui cum ar fi: Noriel, Animax, TXM, C&A si  CCC.    Incet incet Vasluiul se dezvolta si la capitolul acesta nu va mai avea minusuri, nu vei mai fi nevoit sa te duci in alt oras sa-ti cumperi haine, sau sa cumperi o anumita jucarie pentru copil.

Acest Mall  care este de tip “Strip” adica un mall in aer liber nu intr-un spatiu inchis va avea 9 magazine:C&A. Pepco, CCC, Animax, Noriel, TXM, Deichman, Takko, Altex. ne informeaza Corina Olteanu “PR Manager in cadrul NEPI Rockcastle”

 

Related posts:

 1. Marcus Cristina spune:

  Unde se pot depune CV-URI?

  • administrator spune:

   Inca nu am aflat acest detaliu! oricum mall-ul se va deschide in o luna doua. Daca aflu o sa anunt aspectul asta!

   • administrator spune:

    cv-urile le poti depune prin email la magazinele ce vor veni. toate magazinele au si website, intri pe website si cauti email-ul sau rubrica de contact!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>