class="single single-post postid-46268 single-format-standard">

Ieri a început Festivalul de muzică și cultură urbană “Open Camp” Vaslui

open-camp_afis-212x300

La poligonul din Pădurea Paiu, timp de trei zile, în perioada 11-13 august, se vor strânge laolaltă iubitori de hip-hop, rock, punk și alternative.

La Vaslui a început o nouă ediție a Festivalului de muzică “Open Camp”. Evenimentul se află deja la a opta ediție, pe care organizatorii o consideră mult mai valoroasă decât precedenta.
“Open Camp” este structurat sub forma unei tabere de vară, unde, timp de trei zile, tineri din toată țara vor putea asista la concerte pentru toate gusturile. Își vor da concursul peste 20 de formații și artiști individuali.
Pe lângă muzică, vor fi organizate și desfășurate mai multe activități recreative și sportive, menite să facă deliciul celor prezenți: cicloturism, paintball, bibliotecă în aer liber, ecologizare, fotbal pe maidan, proiecții de film, tabără de astronomie și expoziții de artă urbană.

Citeste mai departe pe: www.obiectivvaslui.ro

Related posts:

Sursa: obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>