class="single single-post postid-51147 single-format-standard">

Ieri au avut loc Manifestări comemorative în întreg județul, de Ziua Eroilor

eroivs1

Ieri, de Ziua Eroilor, Instituția Prefectului, Consiliul Județean (CJ), Garnizoana și Primăria Vaslui au organizat o ceremonie publică la Monumentul Eroilor din cimitirul Eternitatea. Au participat personalități civile și militare, reprezentanți ai autorităților publice, partidelor politice, serviciilor descentralizate, instituțiilor culturale și religioase, asociațiilor,  ligilor și fundațiilor cadrelor militare în activitate, în rezervă sau în retragere, veterani de război, elevi și cetățeni.

Manifestarea a început cu onorul acordat prefectului județului Vaslui, salutarea drapelului de luptă, intonarea imnului național și oficierea serviciului religios de către un sobor de preoți, în frunte cu protopopul Adrian Chirvasă. La ora 12, a fost păstrat un moment de reculegere în memoria eroilor neamului, iar în lăcașurile de cult au fost trase clopotele.

Citeste mai departe pe: www.obiectivvaslui.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>