class="single single-post postid-50670 single-format-standard">

Ieri Vasluiul a fost Capitala ciclista a Moldovei

3-4

Peste 500 de vasluieni au participat la primul eveniment dedicat bicicliștilor, organizat de Serviciul Poliției Rutiere, cu sprijinul Clubului de Ciclism și Primăriei Vaslui.

Ieri, organizatoriii evenimentului ”Vasluiul Pedalează!”, o inițiativă absolut specială, au rămas impresionați de numărul mare de fani ai mersului pe două roți. Piața civică a fost invadată de sute de biciclete, ai căror proprietari, de la copii, până la oameni de vârsta a treia, au dorit să-și manifeste dragostea față de cel mai practic mijloc de deplasare. Cu toții au participat la un tur ciclist prin oraș, iar organizatorii au ținut să realizeze și o primă înmatriculare a bicicletei. A fost deschis un registru în care fiecare își putea înscrie bicicleta și, în schimb, a primit un sticker rezistent ca măsură de siguranță în caz de furt.

Evenimentul a mai cuprins concursuri pentru micii bicicliști, lecții de mers pe bicicletă pentru copii și adulți, precum și o tombolă cu premii. Toți participanții au primit diplome.

foto:adevarul.ro

Citeste mai departe pe: www.obiectivvaslui.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>