class="single single-post postid-52207 single-format-standard">

În cadrul Zilele Culturale ale Vasluiului, cinefilii au vizionat gratuit , filmele “Enigma Otiliei”, “California Dreamin’ “, “A fost sau n-a fost ? „ și „O vară de neuitat”

centenar-968x460

„Ne-am bucurat că am văzut foarte mulți tineri în sală și s-a râs la un film românesc, și „am profitat” de umorul fin care-l caracterizează pe regizorul Porumboi”, a mai spus Andrei Giurgia.
Criticul de film, Irina Margareta Nistor a urcat pe scena Casei de Cultură înainte de începerea fiecărui film, prezentând cu drag actorii și povestind momentele demne de ținut minte, de la Vaslui.

Deci tot filmul l-a adus înapoi, la Vaslui. Sunt convinsă că sufletul lui e tot aici și apropo de asta probabil ați remarcat că în <California Dreamin’> era menționat și Vasluiul

După vizionarea filmelor, criticul de film a răspuns întrebărilor cinefililor vasluieni. Popasul Caravanei Filmului Românesc, la Vaslui, s-a încheiat în aplauzele spectatorilor.

foto:vivafmiasi.ro

Citeste mai departe pe: www.estnews.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>