class="single single-post postid-52518 single-format-standard">

In cel mult 42 de zile Vasluiul va redeveni un santier!

conducta.canalizare.infundat

Ieri, a fost semnat contractul de executie a proiectului “Retele de apa si canalizare, statii de pompare, statii de pompare apa uzata în Vaslui”, din cadrul proiectului implementat de Aquavas SA si finantat din fonduri europene, în valoare de 74,557 milioane lei, fara TVA. În curând, dupa predarea amplasamentelor si semnarea ordinului, vor începe efectiv lucrarile în municipiul Vaslui si în suburbii, lungimea totala a conductelor ce vor fi reabilitate sau nou amplasate depasind distanta Vaslui – Iasi si retur. Graficul de lucrari, pe strazi si cartiere, va fi anuntat pe site-urile Primariei Vaslui si Aquavas, pentru ca cetatenii sa-si poata programa în consecinta activitatea.

Înseamna continuarea programului început prin modernizarea statiilor de tratare si a celei de epurare, prin reabilitarea actualelor retele de apa si canalizare si extinderea acestora cu circa 2.500 de noi beneficiari, însemnând circa 10.000 de persoane, si asigurarea accesului la aceste servicii de baza pentru cetatenii din toate subirbiile munciipiului Vaslui: Moara Grecilor, Viisoara, Gura Bustei, Rediu si Brodoc”, a explicat primarul Vasile Paval, cu ocazia semnarii contractului de executie a lucrarilor în programul “Retele de apa si canalizare, statii de pompare, statii de pompare apa uzata în Vaslui”.

Acest proiect, în valoare totala de 74,557 milioane lei, urmeaza a fi implementat pe durata a 20 de luni, având ca termen de finalizare luna mai 2020. În aceasta perioada, urmeaza a fi reabilitata sau extinsa reteaua de alimentare cu apa potabila pe o lungime totala de 65 de kilometri, si cea de canalizare a apelor uzate menajere pe o lungime de 72 de kilometri.

Citeste mai departe pe: www.monitoruldevaslui.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>