class="single single-post postid-52479 single-format-standard">

In fosta unitatea militară din Vaslui, se va construi viitorul spital municipal, parcari dar si o cresa

unitate-militara-vaslui4

Unitatea Militară din Vaslui, preluată în această vară de autoritățile locale, va fi transformată de primărie în mai multe obiective sociale, așa cum a fost prevăzut și în protocolul încheiat cu Ministerul Apărării Naționale. Toate proiectele ce vor fi realizate pe cele 17 hectare de teren vor fi supuse unor dezbateri publice și apoi realizate în cadrul unui program multianual.

Într-o primă fază, autoritățile vor elibera terenul în totalitate, prin demolarea clădirilor aflate în paragină, îndepărtarea vegetației și astuparea tranșelor existente.  ”Toate aceste operațiuni trebuie făcute cât mai urgent. Este o nenorocire ce-i acolo. În cea de a doua etapă, autoritățile vor veni cu propuneri de proiecte, care vor fi supuse dezbaterii publice. Ulterior, strategia de dezvoltare a zonei va fi aprobată de către legislativul local, printr-un program multianual.

Pe cele 17 hectare de teren, vor fi construite în special obiective sociale, cu întreaga pleiadă de activități, cum ar fi centru social, cămin pentru bătrâni, creșă, parcări și chiar viitorul spital municipal, a cărui proiect revine în actualitate după doi ani. Toate aceste idei le-am discutat cu câțiva arhitecți și proiectanți și vom porni la drum”, susține primarul Vasile Pavăl.

Citeste mai departe pe: www.estnews.ro

 

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>