class="single single-post postid-50658 single-format-standard">

In Municipiul Vaslui vor aparea doua noi cartiere de blocuri, in urmatorii ani

20151202151711_500_r24

Familia italianã Zanini, care este proprietara fostei fabrici de mobilã. Pe lângã sutele de apartamente, în zonã vor fi construite scoli, gradinite, puncte sanitare, spatii comerciale, zone de relaxare etc. Un al doilea cartier de 300 de apartamente va fi construit pe strada Decebal, de o firmã din Brasov, Moldo Expert Imobiliar SRL. Întreaga zonã va fi sistematizatã, vor fi amenajate spatii verzi, locuri de joacã pentru copii etc.

Ovidiu Copacinschi, presedintele Asociatiei Patronale a Întreprinderilor Mici si Mijlocii (APIMM) Vaslui, a precizat cã a avut discutii detaliate cu investitorul italian, care a luat decizia sã dezvolte un cartier de locuinte in zona Movas. ‘Am discutat cu tatãl si fiii familiei Zanini, care vor demara construireaa catorva sute de apartamente. Zona Movas va fi utilatã cu spatii comerciale, scoli, grãdinite, puncte medicale, spatii de relaxare si alte locatii socio-economice. Cartierul de locuinte va fi contruit in stil modern’, a precizat Ovidiu Copacinschi

O altã investitie de amploare vizeazã constructia unui cartier de locuinte de 300 apartamente (10-12 blocuri de locuinte) pe strada Decebal, in partea de nord a supermarketului Kaufland. Si aici vor fi amenajate spatii verzi, locuri de joacã pentru copii, investitii care vor schimba radical strada Decebal, care la randul ei va fi modernizatã prin intermediul unor proiecte europene.

Aceste programe de dezvoltare vor da municipiului Vaslui o notã de stabilitate, curaj si optimism pentru cei care locuiesc in aceastã zonã. Am atras investitori in Vaslui de care suntem mandri, ii sprijinim sã-si dezvolte in continuare afacerile in viitor’, a subliniat Ovidiu Copacinschi.

Citeste mai departe pe: www.obiectivvaslui.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>