class="single single-post postid-47350 single-format-standard">

În Șuletea ploaia de toamnă l-a adus de “Ziua Recoltei”, pe ministrul Agriculturii, Petre Daea

Suletea_Ziua_Recoltei_14

“Ziua Recoltei” la Șuletea a adunat zeci de fermieri din comunele din jur, fiecare dorind să-l vadă, dar mai ales să discute cu ministrul Agriculturii, Petre Daea. Alături de conducerea Consiliului Județean Vaslui, la Șuletea au fost prezenți prefectul județului, directorii de la APIA Vaslui, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură, Direcția Agricolă, primari din comunele învecinate.

S-a discutat mult și la obiect pe teme de agricultură,  despre Banii de arendă de la Comcereal pe care firma Comcereal nu i-a mai dat fermierelor din zonă încă din 2014. Ministrul agriculturii le-a spus ca este  alături de agricultori si ca problema  poate fi rezolvata numai în instanță.

Suntem extrem fericiți că ministrul a răspuns invitației noastre și că am avut discuții constructive pe marginea problemelor din comuna noastră și chiar din județ. Am apreciat sinceritatea domnului ministru și modul în care s-a aplecat asupra problemelor pe care i le-am semnalat”, a declarat primarul Ciprian Robert Tamaș.

foto:obiectivvaslui

Citeste mai departe pe: www.obiectivvaslui.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>