class="single single-post postid-45262 single-format-standard">

Inca doua zile si elevii pun cartea in cui

elevi.la.bac

După elevii de clasa a VIII-a, care au încheiat socotelile cu școala la sfârșitul săptămânii trecute și se pregătesc intens pentru evaluarea națională, programată în zilele de 19 și 21 iunie, și cei de clasa a XII-a, care au intrat deja în focurile examenului de bacalaureat, preșcolarii și elevii din celelalte clase vor încheia cursurile acestui an școlar în doar două zile.

Potrivit structurii anului școlar 2016-2017, cursurile se încheie vineri, 16 iunie, însă în unitățile de învățământ vasluiene este deja aer de vacanță. Preșcolarii se pregătesc pentru serbările de sfârșit de an, la fel și elevii din învățământul primar și, cum mediile au fost încheiate în cea mai mare parte, liceenii abia dacă mai trec pe la ore. Doar în școlile gimnaziale vacanța nu s-a instaurat încă. Elevii și profesorii încă mai intră în clase, chiar dacă și aici s-a cam terminat cu predatul și ascultatul.

Citeste mai departe pe: www.obiectivvaslui.ro

Related posts:

Sursa: obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>