class="single single-post postid-47356 single-format-standard">

Începând de astăzi, lenjeriile de pat din spitalul Bârlad vor fi spalate la spitalul din Tecuci

spalatorie_spital_(5)

Începând de astăzi, lenjeria de pat din dotarea Spitalului de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad nu mai este spălată de firma privată care a concesionat serviciul în ultimii ani. Pentru că procedurile de achiziție a bunurilor necesare dotării spălătoriei proprii durează ceva timp, până la reinternalizare, lenjeriile sunt spălate la spitalul din Tecuci.

Până ne vom organiza noi, lenjeriile sunt duse la spălat la Tecuci, pentru că durează ceva timp procedura de licitație pentru achiziția echipamentelor necesare dotării spălătoriei.

La Tecuci vom plăti câte 3,7 lei pentru fiecare kilogram de lenjerii spălate, față de 7,08 lei/kilogram cât plăteam până acum. În paralel cu eforturile pe care le depunem pentru a reinternaliza spălătoria, facem eforturi să plătim lunar câte 3-400.000 de lei din datoriile pe care le înregistrăm către cele trei firme care asigurau serviciile de catering, spălătorie și investigații CT”, ne-a declarat ec. Dana Borș, managerul interimar al spitalului.

Citeste mai departe pe: www.obiectivvaslui.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>