class="single single-post postid-35164 single-format-standard">

Intervenţii ale pompierilor

simulare.accident.crasna.pompieri.4815

Pe 6 februarie, în jurul orei 18, pompierii militari din cadrul Detaşamentului Vaslui au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la un autoturism aflat pe DN 2F, în dreptul localităţii Laza. La faţa locului s-au deplasat şase subofiţeri cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă.
Flăcările au distrus autoturismul în proporţie de 80%, cauza probabilă fiind un scurtcircuit electric produs la un cablu defect.
Tot sâmbătă, la ora 23.20, pompierii militari au fost solicitaţi să intervină în oraşul Murgeni pentru stingerea unui incendiu produs la o hală de 600 de mp în interiorul căreia se aflau furaje şi baloţi de paie. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, una de la Punctul de Lucru Murgeni şi una de la Detaşamentul de Pompieri Bârlad, cu 11 militari. Pompierii au acţionat pentru lichidarea incendiului, precum şi pentru limitarea extinderii acestuia către partea de hală în care se aflau furajele. Militarii s-au luptat cu flăcările timp de opt ore, fiind nevoiţi să realimenteze autospecialele de nouă ori.
Flăcările au distrus circa 20 de tone de baloţi de paie şi au degradat alte 15 tone furaje. S-a reuşit salvarea halei cu acoperiş din schelet metalic şi învelitoare din azbociment şi a 20 de tone de furaje.
Împrejurarea determinantă care a condus la generarea acestui incendiu a fost un scurtcircuit electric produc la un conductor degradat/defect.

** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook  https://www.facebook.com/ConectatiVaslui/

Related posts:

Sursa: obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>